Predstavitev

Predstavitev

Izobraževanje odraslih se v okviru GSŠRM Kamnik ponaša z dolgoletno tradicijo. Naše popoldanske in večerne šolske klopi obiskujejo Kamničani, veliko pa je tudi ukaželjnih odraslih iz drugih občin. Izbirajo lahko med programi za pridobitev izobrazbe in različnimi tečaji.

Izobraževanje odraslih se v okviru GSŠRM Kamnik ponaša z dolgoletno tradicijo. Naše popoldanske in večerne šolske klopi obiskujejo Kamničani, veliko pa je tudi ukaželjnih odraslih iz drugih občin. Izbirajo lahko med programi za pridobitev izobrazbe in različnimi tečaji. Odločijo se lahko za dokončanje, prekvalifikacijo ali osnovno pridobitev izobrazbe naslednjih smeri: GIMNAZIJAEKONOMSKI TEHNIKPREDŠOLSKA VZGOJA ali GASTRONOMIJA IN TURIZEM. Priključijo se lahko MATURITETNEMU TEČAJU, izberejo katerega izmed verificiranih TEČAJEV TUJIH JEZIKOV (angleščina, nemščina, italijanščina) ali TEČAJE RAČUNALNIŠTVA.

Izobraževanje odraslih zahteva veliko posluha za potrebe in želje udeležencev, zato ga poskušamo kar najbolj prilagoditi, pri tem pa upoštevati osebne izobraževalne načrte. Poleg predavanj so udeležencem na voljo konzultacije in svetovanje, zanje pripravljamo strokovno gradivo, literaturo si lahko izposojajo tudi v bogato založeni šolski knjižnici, prilagajamo urnike in omogočamo pogoste in časovno prilagojene izpitne roke.

Jezikovne in računalniške tečaje izvajamo v majhnih skupinah, najpogosteje v svojih prostorih, ki so za pouk najbolj prilagojeni. Za podjetja, ki naročijo tečaje samo za svoje zaposlene, pouk izvajamo takrat, ko je za naročnika najustrezneje, lahko tudi v prostorih podjetja. Naše tečaje vodijo izkušeni in dinamični profesorji.

Da lahko svoje znanje uspešno posredujemo, se moramo nenehno izobraževati tudi sami. Vodstvo in andragoški zbor sta zato vključena v različna izpopolnjevanja in projekte za izboljšanje kakovosti ter pridobivanja novih tehnik in metod dela.


Telefon: 01-830-32-28,

pisarna se nahaja v pritličju šole.

Vodja izobraževanja odraslih: Andreja Sabati Šuster
Koordinatorica: Karmen Belina