Računalniški tečaji

Računalniške tečaje najrajši organiziramo v naših prostorih, saj so za to primerno opremljeni, na posebno željo pa jih lahko izvajamo tudi v  prostorih naročnika. Naše tečaje vodijo izkušeni predavatelji, ki se tudi sami nenehno izpopolnjujejo, saj je to predvsem na tem področju še kako pomembno. Skrbimo tudi za ustrezno opremo in programe, da so vedno aktualni in sledijo tehničnemu razvoju in standardom. Tečaje računalništva, ki se odvijajo v naših prostorih, načeloma organiziramo dvakrat letno: v jesensko-zimskem terminu ter v spomladanskem. Za zaključene skupine pa jih lahko izvajamo v času, ki ustreza naročniku.

Tečaji praviloma trajajo 25 izobraževalnih ur. Obseg in vsebino najdete v opisu posameznega tečaja. Opis programa navadno služi kot osnova, pri izvajanju pa smo pozorni predvsem na predznanje, želje in potrebe tečajnikov. Vsebino tečaja po potrebi prilagajamo tako, da omogočimo pridobitev tistega znanja, ki ga tečajniki najbolj potrebujejo.

Cene tečajev so določene s cenikom. Cene vključujejo davek in veljajo za posameznega udeleženca na tečaju v naših prostorih. Tečaje izvajamo, če se prijavi vsaj 10 udeležencev.

Vpis in informacije od septembra naprej v pisarni izobraževanja odraslih (01-830-32-28).