Poslovni projekti

Poslovni projekti

Naši dijaki se v sklopu strokovnega modula POSLOVNI PROJEKTI sami preizkusijo v organizaciji dogodka. V tem tednu smo imeli dve izvedbi, in sicer:

V četrtek, 8.12.2022, smo dijaki 4. D razreda obiskali podjetje NEKTAR NATURA. Spoznali smo začetke, vizijo in načrte za prihodnost podjetja, katerega sok smo pili tudi na izmenjavi na daljnih Tenerifih:-) Ga. Metka je bodočim ekonomskim tehnikom predala tudi kar nekaj zelo uporabnih nasvetov, med drugim o tem, katere kadre bodo zaposlovali v prihodnosti in o pričakovanih lastnosti, ki jih moraš imeti, da prepričaš kadrovsko službo v njihovem podjetju.

 

Dan pozneje smo se odpravili v novo podjetje, tokrat v SVEČARNO PAX, d. o. o. Najprej smo si ogledali manjše skladišče, nato proizvodnjo. Na dan izdelajo približno 30000 sveč, letno pa več milijonov. Njihovi najpogostejši kupci prihajajo iz Nizozemske, Bolgarije, Izraela in Združenih držav Amerike. Večino surovin dobijo od slovenskih dobaviteljev, uvažajo le palmovo olje in parafinski vosek. Skrbi jih za prihodnost, a ne dvomijo v svoje sposobnosti. Letošnje leto so prodajo izboljšali za kar 30 %.

Galerija – Poslovni projekti

Poslovni projekti
Poslovni projekti
Na galerijo »