Povabilo na Vseslovenski turistični Startup vikend

Povabilo na Vseslovenski turistični Startup vikend

Zadruga KIKštarter, Podjetniški klub Kamnik in Zavod za turizem in šport Kamnik ob podpori partnerjev med 17. in 19. junijem 2022 organizirajo vrhunski tridnevni dogodek »2. Vseslovenski turistični startup vikend«, kjer se bodo kalile turistične poslovne ideje, z namenom utrjevanja prepoznavnosti Kamnika na turističnem zemljevidu, kamor vabimo tudi vas.

 

Ob pomoči mentorjev z bogatimi izkušnjami in podjetnikov, ki žanjejo uspehe na turističnem področju, bodo udeleženci razvili inovativne turistične produkte in storitve s ciljem privabljanja večdnevnih gostov, ki cenijo zeleni in trajnostni turizem.

Tri zmagovalne ekipe, ki bodo najbolje rešile poslovni izziv in predlagale najboljšo rešitev ter prepričale strokovno žirijo, bodo osvojile finančne in praktične nagrade ter možnost sofinanciranja s strani Pospeševalnika KIKštarter kot tudi Občine Kamnik.

 

Za sodelovanje na 2. Vseslovenskem turističnem startup vikendu v idiličnem resortu Slovenia Eco Resort potrebujete le nekaj dobre volje, odprtega duha in komunikativnosti - izkušnje iz turistične panoge so željene, niso pa predpogoj za sodelovanje na start-up vikendu. Pri udeležbi prav tako ni omejitev let, vabljeni prav vsi - tako iz Kamnika kot tudi celotne Slovenije.

Dogodka sta nadgradnja obstoječe turistične ponudbe z novimi idejami, storitvami in produkti za ustvarjanje novih atraktivnih turističnih programov ter privabljanje večdnevnih gostov. Prav tako je namen dogodka spodbuditi mlade ljudi za študij turističnih ved ter večjega zaposlovanja v panogi turizem na kamniškem.

 

Prijave: povezava na obrazec za prijavo

 

Turistični Startup vikend!