Odbojka in "fuzbal"

Odbojka in "fuzbal"

Izjava dijaka pisana tako, kot je bilo slišat, brez slovničnih popravkov...

 

Ne boste verjel, s5 lahko hodmo ukol!

Tekmovanja so odprta, PCT in si že notr. Ful dobr!

Gremo na bus in švist v telovadnice.  In kar je nejbolš, igramo lah brez mask in potem vemo komu podat! Hudo :) 

In potem gremo lah še na tortice k vrtiju.  EJ, a veš, da so pri ekipnih športih, če pridejo v finale, učas hodil na pice?

Ja vem. Sej bomo mi tut šli!

 

Res je, spoštovani dijaki, prepričan sem, da bo ponovno prišel čas pic in medalj.

Trenutno so na dobri poti nogometašice ter odbojkaši, saj so se uspešno uvrstili v nadaljna tekmovanja.

 

Piše profesorica:

"Danes se je na Jesenicah igrala odlična odbojka. Dijaki GSŠRM Kamnik so pokazali ne le odlično igro, ampak so se preizkusili  tudi v različnih igralnih vlogah in bili pri tem neverjetno uspešni (libero je npr. zaigral na poziciji blokerja).  S tem so dokazali, da so univerzalni igralci in pripravljeni na nove izzive in zmage."

 

 

Profesorica Juhart, ki jih spremlja, ne ve, da samo ona ve kdo je libero in kdo bloker :) Tudi jaz ne vem, verjetno so dijaki, ki igrajo odbojko... In ravno zaradi tega je bila delegirana, kot no.1. trenerka za dijake v odbojki. 

Dekleta pa so imele malo smole z žrebom in v zadnjih "bojih" klonile proti Kranjčankam. Glede na to, da je odbojka v Kamniku doma, je bilo to kar malo presenečenje. Pa nič za to, svet se še vedno vrti.

 

Jutri se dijaki odpravljajo na košarkaško tekmovanje. Držimo pesti. 5,4,3,2,1... no sedaj jih lahko spustite.

Veseli smo, da se ponovno lahko družimo, smejemo, veselimo in žalostimo ob porazu. Ni važno kaj počnemo, le da smo skupaj. Hormoni so zanimiva reč... brez njih, ni življenja.