Zaključna prireditev in proslava ob Dnevu državnosti

Zaključna prireditev in proslava ob Dnevu državnosti

Kot vsako leto smo tudi letos šolsko leto zaključili s prireditvijo in proslavo ob državnem prazniku. Četrtošolci oziroma maturanti in maturantke so že odšli svoji in naši prihodnosti naproti, tretješolci so se skupaj s svojimi razredniki in spremljevalci danes zgodaj zjutraj  odpeljali proti morju  v predmaturantsko obdobje, vsi ostali pa smo se tik pred podelitvijo spričeval ob 9. uri zbrali v šolski avli in uživali ob poslušanju o naših skupnih in posameznikovih dosežkih, ki so jih v eter, pod mentorstvom profesoric Andreje Sabati Šuster in Kristina Jamšek,  poslali dijaki drugih letnikov, moderatorji prireditve in proslave: Luka Cerar Golob, Nejc Grčar, Neža Močilnikar in Eva Prašnikar. Ob spremljavi kitare v rokah profesorice Katje Tominc nas je v dimenzije sonca in naših osebnih odnosov najprej popeljala solistka Manca Poljanšek, domovinsko pripadnost je popestril film z izjavami naših dijakov in dijakinj o tem, kaj je najlepše in najboljše oziroma kaj je najbolj všeč ter kaj njemu, njej in nam vsem skupaj pomeni naša domovina Slovenija. Čisto na koncu nas je v vsemirje popeljal še zvezda ozvezdij, satelit satelitov, galaksija galaksij, sonce nad soncem, naš edini Đejzi Đejms na GSŠRM Kamnik v tem stoletju, z enim in edinim Sonce rapom.

 

Vsi dijaki, ki na šoli sodelujejo v programu MEPI, so sodelovali na prireditvi, najboljšim med njimi pa so podelili tudi priznanja.

Na koncu prireditve je gospod ravnatelj, dr. Branislav Rauter vsem, tako dijakom in dijakinjam kot tudi profesorjem in profesoricam ter vsem zaposlenim zaželel sončne, dolge, najlepše in vroče počitnice.

(Foto: Hana Cencelj, 2.č)

Galerija – Zaključna prireditev in proslava ob Dnevu državnosti

Zaključna prireditev in proslava ob Dnevu državnosti
Zaključna prireditev in proslava ob Dnevu državnosti
Na galerijo »