Praksa na Tenerifih, Erasmus+

Praksa na Tenerifih, Erasmus+

3. javljanje

Naši ekonomci so na Tenerifih postali pravi mladi poslovneži. Še vedno se pridno učijo, prejšnji teden so ustanovili svoja podjetja, zdaj so zanje izdelovali še spletne strani. Izdelovali so jih s pomočjo Canve, in prav s tem programom že ves teden oblikujejo svoje sveže zamisli. Na spodnji povezavi si lahko ogledate eno izmed izdelanih spletnih strani: https://coolkidz.my.canva.site/


 

 

2. javljanje

Da nas malo podražijo s čudovitimi slikami, se naši ekonomci znova javljajo s prakse na Tenerifih. Konec tedna je, zato niso v šoli ali na delovnem mestu, pač pa imajo vulkanske terenske vaje. Spoznavajo tudi mesto ali si ogledujejo naravna bogastva v Nacionalnem parku El Teide. Ob tem se učijo o raznih spretnostih marketinga pod budnim očesom profesorjev iz FU International Academy.

Fotografijo, ki očara z zeleno svežino, pa je ustvarila Lara na petkovem izobraževanju v šoli, ko so se učili urejevati fotografije z aplikacijo Lightroom. Učno gradivo, se pravi rastline, so pred tem posneli v botaničnem vrtu.

 


1. javljanje

V torek smo dijaki ekonomske šole pričeli s prakso v Akademiji FU International Tenerife. Tam se učimo digitalnega marketinga, kdo so naši potencialni kupci, uporabe programa Canva, jezika ter nove kulture. V prostem času pa raziskujemo mesto, igramo odbojko, se kopamo ter kartamo.

Galerija – Praksa na Tenerifih, Erasmus+

Praksa na Tenerifih, Erasmus+
Praksa na Tenerifih, Erasmus+
Na galerijo »